Sponsors

Waarom zou u ons steunen?

 • Er kiezen nog steeds te weinig jongeren voor ict of techniek, terwijl de vraag naar ict-ers en technici toeneemt. Door kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met ict en techniek hopen we dat meer jongeren voor ict en techniek zullen kiezen.
 • iTechBoys drijft volledig op vrijwilligers. iTechBoys kan met een zeer beperkt budget iets goeds neerzetten. Daarom maakt ook een beperkte bijdrage al een groot verschil.
 • iTechBoys is een afdeling van de Amersfoortse stichting Technika 10 Keistad, die al 10 jaar ervaring en succes heeft met het organiseren van technische en ict-cursussen.
 •  

  Hoe kunt u ons steunen

  Wij hopen dat u overtuigd bent dat iTechBoys een nuttig doel nastreeft. Daarom: vindt u iTechBoys ook zo’n goed initiatief en wilt u of uw bedrijf of organisatie een steentje bijdragen, steun ons dan.Wanneer u ons wilt sponsoren kunnen we overleggen over een tegenprestatie, bijvoorbeeld uw (bedrijfs-)naam op deze site.
  Stuur een e-mail naar info@itechboys.nl, dan nemen we contact met u op.

  U kunt ons ook ´anoniem´ steunen met een donatie. Maak een bedrag over naar 1998280 t.n.v. Stichting Technika 10 Keistad te Amersfoort onder vermelding van iTechBoys. Alle beetjes helpen.